WONING V-B⎜NEEROETEREN

Fase: bouwaanvraag                                  Jaar: 2017

De vraag van de opdrachtgever was simpel: ontwerp ons een woning waarbij pleisterwerk en gevelsteen gecombineerd worden in een strakke en moderne vormgeving.

 

Het resultaat werd een duidelijk concept waarbij witte oversteken doorlopen boven grote raampartijen. Op de verdieping werd een ruim terras ontworpen, grenzend aan de master bedroom. Het zwembad in de achtertuin, in combinatie met de groene omgeving, biedt de bewoners de nodige ontspanning. Een huis dat luxe uitstraalt. 

Ook op gebied van duurzaamheid doet de woning het beter dan de vooropgestelde eisen, doordat er gewerkt wordt in houtskeletbouw. Natuurlijke materialen in een groene omgeving.

© 3D Architectuur

Ir. architect Bart Baeken, ingeschreven

op de lijst van de Orde van Architecten