top of page
Woning D-K-1
Woning D-K-2

WONING D-K⎜LOMMEL

Fase: uitvoering                        Jaar: 2015

De tijdloze en moderne architectuur van woning D-K te Lommel weerspiegelt zich vooral in de specifieke verdeling van het buitenschrijnwerk. Enkele voorbeelden hiervan zijn de hoekramen die een panoramisch zicht geven over de omgeving en een groot raam aan de vide, waarbij er veel licht tot het midden van de woning kan komen. Verder werd er ook veel aandacht besteed aan de juiste hellingshoek van het dak, zodat de verhoudingen van het dak t.o.v. het gebouw langs alle zijden gerespecteerd werden.

"Voor onze nieuwbouw woning waren we op zoek naar een architect met een frisse en moderne architectuur. Al tijdens de eerste afspraak met Bart merkten we op dat de neuzen in de juiste richting stonden. Door de vragen die gesteld werden, de ideeën en meningen die gedeeld werden en de ervaring die we opmerkten, hadden we al snel beslist dat we bij 3D-architectuur aan het juiste adres waren voor het ontwerpen van ons huis. [...]

Wanneer het ontwerp dan ook eenmaal definitief was, wilden we er snel aan beginnen. 3D-architectuur heeft dan de mouwen opgestroopt en op korte tijd de bouwaanvraag in orde gemaakt. 

 

Momenteel zijn we (als zelfbouwers) ca. 1 jaar verder en hebben we onze ruwbouw bijna wind- en waterdicht. Bart hield onze werkzaamheden nauwlettend bij en zorgde voor de nodige aandacht bij bepaalde details. We hebben ons huis dus van zeer dichtbij zien groeien, vinden ons al helemaal terug in het gerealiseerde ontwerp en kijken uit naar het eindresultaat! "

bottom of page