top of page

OVER ONS

Het architectenbureau 3D is gebaseerd op de samenwerking tussen 2 disciplines: ARCHITECTUUR en INTERIEUR. Twee disciplines, één visie...

Door in het eerste stadium van de ontwerpfase verder te kijken dan het architecturale aspect van een project, onderscheidt 3D zich door rekening te houden met alle verschillende details met betrekking tot interieur.

Deze meerwaarde wordt tot stand gebracht door een nauwe samenwerking tussen het jonge duo ir. architect Bart Baeken en interieurarchitecte Annick Maes. Hierbij wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van frisse en vernieuwende ideeën voor alle verschillende stijlen. 

Samen vormen zij 3D - Architectuur / 3D - Interieur, een dynamisch ontwerpbureau uit Lommel, waar architectuur & interieur gecombineerd worden, met als eindresultaat het ontwerp van uw droomproject.

BEGELEIDING OP MAAT

Éénmaal het ontwerp volledig op punt staat, garandeert 3D een volledige begeleiding op maat van de opdrachtgever. Hierbij wordt er gekeken naar de opmaak van een gedetailleerd aanbestedingsdossier, coördinatie van externe studies, onderhandelingen met eventuele aannemers en tenslotte een intensieve opvolging. Advies met visie...

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op.

3D Architectuur & Interieur - Molsekiezel 142 - 3920 Lommel - Tel: +32 (0) 11 75 00 73 - GSM: +32 (0) 474 32 31 01

bottom of page