top of page

WONING V-J⎜LOMMEL

Fase: uitvoering                      Jaar: 2016

Een typische woning uit de jaren '60 ombouwen tot een hedendaags en modern ontwerp, met bijzondere aandacht voor het comfort van de bewoners. Dat was de vraag die in het project van woning V-J in Lommel beantwoordt moest worden. 

De oorspronkelijke vormgeving van het gebouw werd behouden, maar versterkt door het gebruik van sprekende en strakke materialen. De grijze vezelcement beplating in grote vlakken toepassen op het meest typerende volume, zorgt ervoor dat het gebouw meer in het oog springt. De doordachte raamverdeling en -positionering zorgt tenslotte voor een industrieel uitzicht, zowel in de gevels als in het interieur. 

"We vertelden onze visie aan jou en je wist meteen hier op in te pikken. Je verzamelde de nodige informatie en kon zo ook duidelijk (en snel) antwoorden op de vragen die we hadden. Na het opstellen van de plannen werden deze samen overlopen, konden we weer terecht met onze vragen en aanpassingen die al snel aangebracht werden. Wij vonden de samenwerking zeer aangenaam wat voor ons ook zeker een pluspunt was! Ons project is nog in volle gang en we kunnen nog steeds terecht voor advies. 3D architectuur is zeker een aanrader."

bottom of page