WONING F-P⎜LOMMEL

Fase: bouwaanvraag                Jaar: 2018

De vraag van de opdrachtgever om de volledige breedte van het perceel te benutten en voldoende privacy te garanderen, resulteerde in een ontwerp met langwerpige en sobere moderne volumes. Een strakke vormgeving met lichte materialen

 

De voordeur en de garagepoort zitten verborgen achter het doorlopende plaatmateriaal. Een moderne insteek van de standaard voorgevel. Verder werd er een verhoogde plint gecreeërd in combinatie met een loopbrug naar de voordeur. Dit alles draagt mee tot de beleving van het toekomen.

Achteraan werden hoge raampartijen gemaakt, waarbij een vide boven de zithoek een ruimtelijke meerwaarde  biedt aan het interieur. 

© 3D Architectuur

Ir. architect Bart Baeken, ingeschreven

op de lijst van de Orde van Architecten